Beze ztrát : šetrné vaření chutně a zdravě po celý rok /

Recepty na pokrmy ze sezónního ovoce a zeleniny tak, aby vše bylo zpracované „od natě po kořínek“.

Hlavní autor: Navrátil, Oldřich, 1952-
Další autoři: Rychvalský, Luboš, 1964-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2023
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01900nam a2200505 i 4500
001 137283
003 CZ PrSKC
005 20231024074907.0
007 ta
008 221117s2023 xr ac e f 001 0 cze
015 |a cnb003472639 
020 |a 9788024286945  |q (brožováno) 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a 628.3/.5-022.231  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Navrátil, Oldřich,  |d 1952-  |7 ola2002140072  |4 aut 
245 1 0 |a Beze ztrát :  |b šetrné vaření chutně a zdravě po celý rok /  |c Oldřich Navrátil, Luboš Rychvalský 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Euromedia Group,  |c 2023 
300 |a 111 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), portréty ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Esence 
500 |a Vydáno ve spolupráci s FTV Prima spol. s r.o. a agenturou Solootions 
500 |a Obsahuje QR kódy s přístupem k doprovodným videonahrávkám 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Recepty na pokrmy ze sezónního ovoce a zeleniny tak, aby vše bylo zpracované „od natě po kořínek“. 
650 0 7 |a jídla  |7 ph114847  |2 czenas 
650 0 7 |a minimalizace odpadů  |7 ph628961  |2 czenas 
650 0 9 |a meals 
650 0 9 |a waste minimization 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks 
700 1 |a Rychvalský, Luboš,  |d 1964-  |7 xx0283065  |4 aut 
830 0 |a Esence 
910 |a LTG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 137283 
993 |0 0  |1 315200348451  |2 ddc  |4 0  |6 D_641_550000000000000  |7 0  |9 262091  |a 220.43  |b 0  |c 341898  |d 2023-10-24  |e 0  |f VET  |g D 641.55  |h 329.00  |i 6  |l D  |r 2024-02-26  |t 5  |w 2023-10-24  |y KN  |z NF